Laddbox | www.elektrikersoderort.se

Laddbox

Även i Söderort blir elbilar ett allt vanligare och populärare val.

Dagens elbilar är praktiska, snabba, långtgående och kan på alla sätt konkurrera med fossildrivna bilar och till och med överträffa dem.

Laddning av elbilar

En laddbox ger inte bara en snabbare laddning, utan den är även anpassad till elbilens batteri. Både bilen och elräkningen drar nytta av en laddbox. Den laddningskabel som finns i elbilen är bara tänkt att användas i yttersta nödfall. Att ladda sin elbil i ett vanligt eluttag är inte en lösning som fungerar i längden. Elbilarna är inte anpassade för det, laddningen är inte effektiv och hela elsystemet kan bli lidande. Vanliga eluttag är inte framställda för att hantera en så hög belastning under en längre period.

Elsäkerhetsverket avråder bestämt ifrån att regelbundet ladda sin elbil i ett vanligt vägguttag. Även sporadiska laddningar av elbilen i vanliga vägguttag är inte helt riskfria. Alla elinstallationer skiljer sig åt i utförande, ålder och kondition och kan därutöver påverkas negativt av hur hög laddström man laddar ner till bilen.

Installation av laddboxar

En laddbox måste alltid installeras av en auktoriserad elektriker. Anledningen är att laddboxen aldrig ska installeras i ett vanligt eluttag, utan den måste verka direkt mot elcentralen. För att installera en laddbox är det mycket viktigt att vända sig till en seriös elfirma. Vår firma i Söderort använder alltid material av högsta kvalitet och sätter bekvämligheten och säkerheten i fokus. Våra laddboxar är speciellt anpassade för att tåla det nordiska klimatet.

Våra laddboxar

Vi installerar de ledande laddboxarna på marknaden. Laddboxen Garo är inte bara en av de säkraste laddboxarna, utan de är också 80 % mindre och lättare än andra laddare av samma typ på marknaden. Detta innebär en stor skillnad för bekvämligheten. Den tar inte upp stor plats i ditt garage eller där du vill ha den placerad. Den är snygg och smidig. Laddboxens skärm är inte större än en surfplatta och laddboxen väger bara 1,3 kilo. Garos laddboxar erbjuder snabb och energisnål energi som gynnar miljön, din bil och din elräkning.

Laddboxar till bostadsrättsföreningar

Vi erbjuder även laddstationer till bostadsrättsföreningar och företag i Söderort och resten av Stockholmsområdet. Att som bostadsrättsförening installera laddstationer är inte bara en bonus för de boende, utan det ökar även värdet av fastigheten. Det är en investering för framtiden.

Det finns också möjlighet att teckna ett serviceavtal med oss när vi installerar en laddstation. Vi åtar oss då att bevaka era laddstationer, samt att arbeta proaktivt med löpande uppdateringar och support. Som en del av vårt serviceavtal levererar vi reservdelar kostnadsfritt och erbjuder rabatterade priser på material.

Våra elektriker från Söderort kan erbjuda en både smidig och prisförmånlig installation av laddstationerna som monteras på en vägg eller en stolpe mellan två parkeringsplatser.

 

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

[Kontaktformulär inaktiverat - e-postadressen fungerar inte och studsar.]