Om oss | www.elektrikersoderort.se

Om oss

Elium Elinstallationer - Din elektriker i Söderort

  • Vi är ett bolag med mycket breda kunskaper inom elinstallationer.
  • Vi vänder oss till företag, kommuner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, företag inom byggsektorn och även privatpersoner.
  • Vi är lösningsorienterade och jobbar alltid med att försöka ha en klar och tydlig kommunikation för att undvika missförstånd.
  • Vi är anslutna till Installatörsföretagen som är en bransch- och arbetsgivarorganisation som representerar 3 600 medlemsföretag. Vi är en del av Svenskt Näringsliv vilket innebär en trygghet för dig som kund.
  • För oss är säkerhet, kvalité och miljö prioriterat.

Kunden i fokus

Vi och våra elektriker i Söderort lägger alltid stor vikt vid service och dialog med kunden. Vi är lyhörda för kundens önskemål och med att vara tydliga i vår kommunikation. När du kontaktar oss för en offert vet du precis vad du får. Vi är stolta över de goda betyg vi får av våra kunder från hela Stockholm och här i Söderort. Vi har fina referenser och de som har använt sig av vår firma vet att de möts av service, tillgänglighet, erfarenhet och säkerhet. Vi erbjuder helhetslösningar men är också alltid beredda att anpassa oss till kundens önskemål, utan att någonsin kompromissa med säkerheten!

Anlitar du oss får du hjälp av välutbildade elektriker som dessutom har full koll på reglerna, lagarna och förordningarna runt elinstallationer.

Vi vill gärna att alla som bor i Söderort ska kunna tänka på oss som sina personliga elektriker. Vi ser varje uppdrag som en referens inför kommande uppdrag. Vi har många fasta kunder som återkommer till oss både i Söderort och i hela Stockholm. Att se en nöjd kund som gärna återkommer är det bästa betyg vi kan tänka oss.

Vi är lyhörda för kundens önskemål och anpassar våra lösningar efter kundernas förutsättningar och ekonomi. Våra leverantörer tillfredsställer alla krav på kvalitet och säkerhet.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

[Kontaktformulär inaktiverat - e-postadressen fungerar inte och studsar.]