Våra tjänster | www.elektrikersoderort.se

Våra tjänster

Elium Elinstallationer - våra tjänster

Vi är ditt självklara val av elektriker i Söderort, där vi erbjuder en lång rad tjänster som har med elinstallationer att göra. Du kan alltid lita på att vi hjälper dig på bästa sätt med allt från konsultation och vägledning till ett färdigt arbete som utförs på ett säkert sätt enligt branschens bestämmelser. Tveka inte att kontakta oss för ett snabbt och proffsigt utfört arbete; inget jobb är för stort eller för litet! Dessutom står vi beredda att hjälpa dig även kvällar och helger, då vi erbjuder jourarbete till skillnad från många andra aktörer i vår bransch.

Det här kan vi hjälpa dig med

Som elektriker i Söderort utför vi alla förekommande varianter av elinstallationer i hemmet, där vi arbetar med allt från installation av laddbox för elbilar till badrumsrenoveringar och allmän felsökning av ditt elsystem. Vidare installerar vi golvvärme och termostat, belysning både utomhus och inomhus samt fixar köksinstallationer inklusive montering av vitvaror. Behöver du byta elcentral i ditt hus samt flytta, byta eller installera vägguttag ordnar vi självklart det också. Utöver allt det som redan nämnts utför vi olika installationer för garage, trädgård och terass med mera.

Laddboxar

Elbilar är framtidens bilar. Idag är fossila bränslen den största källan till utsläpp av koldioxid, svaveldioxid och kväveoxider i Sverige. I framtiden kommer användandet av fossila bränslen att minska drastiskt. Staten ger också fördelar till dem som satsar på bilar som inte skadar klimatet. Enligt bedömare inom bilbranschen kommer elbilar att dominera nybilsförsäljningen inom tio år. Har du en elbil behöver du också en laddbox. Om du vill framtidssäkra ditt hem bör du alltså skaffa en laddbox!

Från och med januari 2021 är så kallad grön teknik berättigad för skattereduktion vad gäller kostnaden för både arbete och material. Skattereduktionen fungerar på ett liknande vis som rot- och rutavdragen. Vi gör avdraget på fakturan och sköter sedan utbetalningen direkt med Skatteverket.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

[Kontaktformulär inaktiverat - e-postadressen fungerar inte och studsar.]